Bold colours and rich patterns for an apartment in central London.

 

Anca Rotaru was asked to redesign and add a stylish flourish to this townhouse in central London. The owners, a family with no children, wanted the interior to be a contemporary contrast with the classical architecture. It also had to be practical and comfortable; a home to be used and enjoyed. We took inspiration from the client’s love of bold dark colours and gold finishes.

 

Images by Anca Rotaru Design Studio

 

The mood shifts as you move around the house:

 

The entrance has a new AR esign, a simple element with marble and soft velvet which invites you to sit before you advance in a more open plan living room with a dark wood joinery on the opposite all. The bedroom and bathrooms follow a green palette of colours as a continuation of the outside terrace. The bed, table lamps and the bathroom furniture are bespoke and our studio original design.

Copyright ©  anca rotaru All rights reserved.